Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών.

Έχετε αναρωτηθεί, γιατί η ξενόγλωσση εκπαίδευση έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να απαιτούνται πολλά χρόνια ενασχόλησης (και πολλά χρήματα), για να φθάσει το παιδί σας να πάρει έστω ένα πτυχίο Lower;
Εξηγήσεις υπάρχουν πολλές, αλλά δεν είναι του παρόντος. Σήμερα θα σας πω, για τη νέα τάση στον τρόπο διδασκαλίας των ξένων γλωσσών. Λέγεται βιωματική μέθοδος και είναι η πλέον αποδοτική. Στηρίζεται στην χρήση προτάσεων, από την πρώτη μέρα διδασκαλίας. Ο μαθητής λοιπόν, από την πρώτη ημέρα, μαθαίνει να μιλά. Στην αρχή με λίγες λέξεις, αλλά σε όλους τους χρόνους. Σταδιακά εμπλουτίζεται το λεξιλόγιο. Στο τέλος, ο μαθητής μαθαίνει να χρησιμοποιεί σωστά την νέα γλώσσα επικοινωνίας. Χωρίς χρήση γραμματικής. Αφήστε την για τους φιλόλογους. Εσείς θυμάστε τι είναι τα επιρρήματα; Το σημαντικό είναι, να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε. 
Έτσι, απλά, γρήγορα και οικονομικά, μαθαίνετε Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και σύντομα και άλλες γλώσσες. Το site που υποστηρίζει στα Ελληνικά αυτή τη διαδικασία εκμάθησης ξένων γλωσσών είναι το Mondialin.com. Δοκιμάστε το. Η κάθε γλώσσα κοστίζει μόνο 30 ευρώ. Όχι το μάθημα. 30 Ευρώ, όλη η ξένη γλώσσα. Και σε ένα μήνα, θα μιλάτε την ξένη γλώσσα. Εύκολα και άνετα. Δοκιμάστε το νέο αυτό σύστημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου